Wi-Fi

Wi-Fi

blank

Slik kobler du din Fujitsu varmepumpe til Wi-Fi

Vi ønsker at våre kunder skal nyte godt av sin Fujitsu Varmepumpe. Ved å koble varmepumpen til Wi-Fi har du muligheten til å styre direkte fra din mobil, nettbrett eller desktop. De fleste modeller benytter FGLair appen, men dersom du har kjøpt Norgespumpa i 2023 og det står Airstage på utedel/ innedel må du trykke deg inn på forklaringen til Airstage appen.

Airstage

Står det ikke Airstage til høyre slik som på dette bilde skal du benytte FGLair appen

Hva må jeg tenke på?

Forsikre deg om at din varmepumpe har en original Wi-Fi-modul installert. Dette er standard på Norgespumpa, mens ved øvrige modeller er dette tilbehør som må bestilles og installeres av montør.

Wi-Fi-modulen krever god signalstyrke fra ditt Wi-Fi-nettverk. Dersom det er svake signaler der varmepumpen er installert anbefaler vi å benytte en nettverksekstender. Det kan være lurt å sette opp denne før du konfigurerer enheten for å unngå å måtte gjenta prosessen flere ganger.

Har du problemer med å koble varmepumpen din til Wi-Fi?

Les nøye gjennom våre forklaringer først. Dersom du ikke lykkes kan du trykke deg videre på knappen under for å sende inn sak eller finne vårt support telefonnummer.