Virusfilter – Få ren luft hjemme.

Det nye virusfilteret bidrar til å holde inneklimaet fritt for virus, bakterier og mugg. Det gjenbrukbare filteret er enkelt å plassere i din varmepumpe. Varmepumper renser luften og bidrar til et bedre inneklima. Virusfilteret vil i tillegg hindre spredning av bakterier, mugg og annet virus i luften.
Vi har filter til de fleste av våre varmepumpemodeller, også til gulvmodellene.

Luft til luft varmepumpe
blank

Ren luft

blank

Enda bedre inneklima

blank

Fjerner bakterier

blank

Gjenbrukbar

blank

Hvordan fungerer det?

Varmepumpen din tar luft, varmgjør den og sender den ut i luften. Med det nye virusfilteret vil det i tillegg rense luften. Bakterier, støv, mugg og annet virus i luften fanges av filteret. Filteret kan også redusere pollen i luften. Filteret stopper hele 99% av virusene som filtreres.

Virus er et hyppig samtaleemne, nå mer enn noen gang før. Filteret i varmepumpen kan sammenlignes med antibac, bare at nå er det ikke hendene dine som blir fri for bakterier, men luften.   Gjør det du kan for å holde luften i hjemmet ditt fritt for bakterier, mugg og annet virus.

Luft til luft varmepumpe

Rengjøring

Det er anbefalt å rengjøre filteret hver tredje måned. Filteret er gjenbrukbart og kan enkelt tas ut og inn av varmepumpen. Filteret kan rengjøres med vann eller støvsuges. Dersom du vasker det anbefaler vi å skylle filteret med lunkent vann. Ikke sett det i oppvaskmaskin eller vaskemaskinen. Filteret har god effekt selv etter flere runder med vask. Etter tre år anbefaler vi å kjøpe nytt filter for å sikre optimal effekt.

Trenger du en ekspert på varmepumper?

Legg gjerne igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg snarlig.