Om varmepumpe til næring

Fujitsu General leverer driftssikre, effektive og fleksible luft-luft varmepumpe til næring, for alle typer varme og kjølebehov til ulike næringsbygg. Varmepumper fra Fujitsu General leverer stabile og behagelige temperaturer i alt fra serverrom og lagerhaller til kontorbygg og institusjoner. Løsningene leveres til fornuftig priser som gir lave drifts- og servicekostnader.

Bygg systemet du ønsker

Med våre løsninger kan en kontrollere flere innendørs enheter med en utendørsenhet. Hvis vil komfortabel varme et stort rom i tillegg til flere små rom, anbefaler vi å bruke Fujitsu General multi-split løsninger for å bygge et kompakt system med bare en utendørsenhet. En kan velge i et stort utvalg av innendørs enheter som passer perfekt til de ulike rommene. Og en kan mikse og matche inndeler og bygge systemer som passer for hvert behov.

Markedets enkleste og mest moderne løsning

Med optimal ytelse, effektivitet og høy effektfaktor. Er våre løsninger spesielt gunstige for brukområder med varme- eller kjølebehov året rundt, som serverrom, butikker eller andre bygninger med store glassfasader. I samarbeid med den norske distributøren har Fujitsu General utviklet markedets enkleste og mest moderne løsning for direkte ekspansjon (DX) for ventilasjon eller vann varme/kjøling. Løsningen er meget fleksibel og dekker de fleste behov innen denne type varme og kjøling.

Løsningene fra Fujitsu har fleksibel montasje for installatører og er plasseringsvennlige for kunden. Ønsker du varmepumpe til næring? Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi løsningen som passer deg best.

Hvorfor er Fujitsu varmepumpe rett for din bedrift:

● Høye varmeeffekt og kjøleeffekt
● Høy COP / EER
● Mulighet for opptil flere innedeler per utedel
● Tilgjengelig med fleksible og avanserte styresystemer
● Kompakte og plassbesparende utedeler med lav vekt
● Stor avstand mellom inne- og utedel og høydeforskjell for alle modeller.
● Utvalgte utedeler er også tilgjengelig med ekstra korrosjonsbeskyttelse, for bruk offshore
● Spenningstilførsel 1~ 230 V på de fleste modeller, de største leveres med tilførsel: 3~ 400 V
● De fleste modellene er godkjent for 60 Hz

Varmepumpe til næring

Trenger du en ekspert på varmepumper?

Legg gjerne igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg snarlig.