Artikler

Oppdag Norgespumpa! Designet for det nordiske klima

blank

Norgespumpa er utviklet for vårt kalde klima. Før du velger en varmepumpe er det viktig at du vet at den kan holde huset varmt på vinteren når du virkelig trenger den. Norgespumpa er vår mest effektive varmepumpe i minusgrader ned mot -15℃ og har garantert drift helt ned til -25℃! Med Fujitsu varmepumper kan du spare både lommeboken og miljøet, samtidig som du sikrer en behagelig innetemperatur hele året. Varmepumpene er designet for lang levetid, opptil 15 år med godt vedlikehold. De er enkle å ta i bruk, med brukervennlige kontroller og systemer som enkelt kan tilpasses til dine behov. Norgespumpa er Fujitsu sin bestselger, og her er hvorfor:

Effektiv drift i ekstreme kuldegrader

Noe av det mest unike med Norgespumpa, er dens prestasjon under ekstreme forhold. Med en imponerende varmeytelse på 6,0 kW ved iskalde -15 grader, er Norgespumpa vår mest effektive varmepumpe med høyest kapasitet i lave temperaturer. Norgespumpa er en effektiv varmekilde på de kaldeste dagene når du trenger varmepumpen som mest!

Styring via smarttelefon

Integrert WIFI-adapter gir deg muligheten til å fjernstyre Norgespumpa via smarttelefonen din. Muligheten til å overvåke og justere temperaturen mens du er på farten, gir deg kontroll over energiforbruket og dermed økonomiske besparelser. Har du Norgespumpa montert på hytta kan du skru opp varmen slik at du kommer opp til ønsket innetemperatur.

SCOP for optimal energibruk

Årsvarmefaktor eller SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) beskriver hvor energieffektiv varmepumpen er og avgjør hvor mye energi du kan spare. Jo høyere SCOP, jo mindre strøm bruker varmepumpen i forhold til varmen som produseres. Norgespumpa har en SCOP på 4,6 som tilsvarer over 75% energisparing, noe som betyr redusert strømforbruk og lavere strømregning!

A++ energirangering

Norgespumpa har A++ energi rangering. Optimal energisparing med lavt lydnivå er oppnådd gjennom bruk av stor varmeveksler i kombinasjon med en stor tverrstrømsvifte.

Beskyttelse mot frostskader

Den innovative 10 graders funksjonen opprettholder en minimumstemperatur for å beskytte mot frosne rør eller fuktskader. Perfekt til hytta eller andre bygg som står periodevis tomme. Den effektive avrimingsprosessen opprettholder pumpens yteevne og gir problemfri bruk.

Bærekraftig fokus

Fujitsu varmepumper utnytter varmeenergien lufta for å generere varme. Dette reduserer avhengigheten av ikke-fornybare energikilder og kutt i klimagassutslipp. Høy SCOP gir mye mer varme enn du bruker energi.

Elegant minimalistisk design

Norgespumpa har et slankt og lekkert design, med minimalistisk estetikk. Varmepumpen bygger kun ut 22 cm fra veggen og er en diskre det av rommet. Norgespumpa er robust og designet for det norske klima, med fokus på pålitelighet og lang levetid.