Varmepumper

– som tåler det nordiske klimaet

Hvem vi er
og hva vi gjør

FJ Klima er Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu varmepumper og klimaanlegg, og stolte over å representere Fujitsu General, Europas ledende merke innen klimaprodukter.

Fujitsu er et merke som har høy kvalitet og driftssikkerhet og gir svært god energisparing. Våre produkter takler det spesielle klimaet vi har i Norge på en svært god måte.

Vi samarbeider med forhandlere over hele landet og har ingen direkte leveranser til sluttkunde. Vårt tilbud til markedet skal ivareta hele verdikjeden fra prosjektering, tilbud, produktleveranse, installasjon, garantier og inngåelse av serviceavtaler.

The Intellegent Choice in Comfort

Kompetanse gir konkurransefortrinn

Når våre kunder er gode er vi gode. Vi fokuserer på kompetanse og ønsker at vår kunder skal ta del i dette. Et godt samarbeide betyr utveksling og overføring av kompetanse begge veier. Vi har fem fokusområder som vi etter hvert har opparbeidet oss høy kompetanse på og som vi gjerne deler med deg.

Salg

Vi har egen opplæring på salg som tar for seg alle momenter vi mener er viktig for å lykkes i markedet.

Produktopplæring

Denne opplæringen deles inn i produktkategorier air condition split, luft/luft varmepumpe, luft/vann varmepumpe og store VRF system.

opplæring

Vi sertifiserer alle som installerer vår produkter. Dette er en trygghet for både oss og våre kunder. Dette gjelder også for feilsøking og service/vedlikehold.

Teknisk support

Våre tekniske medarbeidere bistår med svar på spørsmål om produktene og prosjektering av nye anlegg som skal tilbys.

Vi gir våre forhandlere tryggheten til å satse offensivt i markedet med sterke merkevarer med høy kvalitet og sikker drift.

Vi vokser​

Denne delen kan vi ha om vi har noe informasjon å presentere her.

Økt omsetning
0%
Markedsandel
0%
Kundefornøydhet
0%
0
FORHANDLERE
0
LORUM IMPUSM
0
SHOWROOMS
0
LORUM IPSUM

— fra en av våre leverandører

eller