Artikler

NYHET: Norgespumpa Extreme!

blank

Overlegen og markedsledende varmekapasitet

Norgespumpa Extreme er spesialutviklet for å møte selv de mest krevende forholdene Norge har å by på. Med en enestående varmeeffekt på 9 kW, fremhever Norgespumpa Extreme seg som det perfekte valget for norske hjem. Imponerende funksjoner forsterker denne varmepumpens førsteklasses karakter, og den representerer et optimalt valg for de som søker eksepsjonell ytelse og pålitelighet.

blank
blank

Ekstremt høy energibesparelse

Norgespumpa Extreme har den høyeste energiklassen av våre modeller med A+++. Den sikrer et varmt hjem, men gjør det også på en svært energieffektiv måte. Varmepumpen har en COP opptil 5,93 og en SCOP på 5,3. På godt norsk betyr dette at den lager mye varme av lite strøm som kan gi betydelige besparelser på strømregningen.

SCOP
5,30
A+++

SEER
10,60
A+++

Suveren ved lave temperaturer

Bor du eller har du hytte et sted det blir skikkelig kaldt på vinteren? Da er Norgespumpa Extreme perfekt for deg! Varmepumpa imponerer med sin ekstraordinære varmeeffekt på 9 kW. Dette gjør den til en pålitelig og kraftig oppvarming selv under de kaldeste forholdene. Varmepumpen takler ekstremt lave temperaturer, helt ned til -35 grader, så du kan være sikker på at huset holder seg varmt gjennom hele vinteren. Den effektive og raske avrimings- og isfjerningsfunksjonen på utedelen gjør det enkelt å holde en jevn temperatur selv på de kaldeste dagene når du trenger det som mest.

fjklima-2
2

Banebrytende lavt lydnivå

Norgespumpa Extreme har et banebrytende lavt lydnivå. Det er svært lavt lydnivå på både innedelen (19 dBA) og utedelen (44 dBA). Dette gir en stille og behagelig oppvarmingsopplevelse.

Bedre inneklima med avansert elektrostatisk filter

Innebygget i Norgespumpa Extreme er det et filter som samler husstøv, pollen, små partikler og annen forurensinger fra lufta. Det sikrer et bedre inneklima noe som er spesielt viktig for allergikere og astmatikere.

Styr varmepumpa med en av markedets enkleste apper

Norgespumpa Extreme har innebygget WiFi og kan enkelt styres fra smartfelefon, pc eller nettbrett med den brukervennlige Airstage appen. Har du smarthusløsninger hjemme kan du integrere varmepumpen for en enklere hverdag. Dette er særlig positivt om du har varmepumpa på hytta. Da kan du justere opp temperaturen slik at du kommer opp til en varm hytte. Ellers i året anbefales det å bruke varmepumpens 10°C funksjon som sikrer vedlikeholdsvarme i hytta for å unngå frosne rør eller fuktskader.

blank

Diskret design

Det lekre og slanke designet på innedelen gjør Norgespumpa Extreme til et estetisk tiltalende tillegg til ethvert norsk hjem. Varmepumpen er 894 mm bred, 295mm høy og 280mm dyp. Den smelter elegant inn i husets interiør og gir en diskré oppvarmingsløsning.

Tre ulike versjoner

Norgespumpa Extreme kommer i tre ulike versjoner. 9,0 er den kraftigste versjonen. Den andre versjonen er Norgespumpa Extreme 8,4. Begge disse er driftssikker helt ned til -35 grader. Dermed egner disse seg perfekt nord i landet, innlandet, hytteområder og andre steder med lange vintre og mange minusgrader. Den tredje versjonen heter Norgespumpa Extreme 7,7. Denne varmepumpen er driftssikker ned til -30 grader. Dermed vil denne varmepumpen gi mer enn nok varme de aller fleste steder.