Japanske Fujitsu General er blant verdens ledende leverandører av effektive luft til luft varmepumper.

Alle Fujitsu luft til luft varmepumper kan brukes som aircondition og er tilpasset for å varme optimalt i det nordiske klima. Med en luft til luft varmepumpe tilpasset norsk klima oppnår du bedre strømsparing og større komfort. En Fujitsu varmepumpe kan faktisk redusere strømforbruket helt opptil 40 %, samtidig som du får en jevn, behagelig temperatur i hjemmet – hele året.

God investering med varmepumpe

En effektiv luft til luft varmepumpe er en investering som betaler seg over tid. En bra luft til luft varmepumpe varer i 10-15 år og gir ikke bare komfortabel innetemperatur, men også renere luft, samtidig som du sparer strøm.

Fujitsu varmepumpe er det rette valget

I Norge har vi et variert og unikt klima og det er viktig at varmepumpen fungerer optimalt under alle slike forhold. Fujitsu varmepumper har flere modeller som kan brukes under våre forhold og sikrer at du får et behagelig og sunt innemiljø og sparer maksimalt med strøm. Ved å bruke trådløst LAN adapter kombinert med appen “FGLair”, kan du kontrollere hjemmets oppvarming og kjøling – når som helst og hvor som helst.

Som norsk distributør har vi et nært samarbeid med Fujitsu General, og i dialog med fabrikken fortsetter vi å utvikle varmepumper som fungerer optimalt i det norske markedet. Flere av Fujitsu varmepumpe-modellene har vunnet flere priser for design og kvalitet.

Hvorfor velge en Fujitsu luft til luft varmepumpe:

● God kvalitet og driftsikkerhet
● Høy varmeeffekt tilpasset norsk klima
● Raskt tilbakebetalt investering
● Mulighet for app styring og smarthus tilpasning
● Løsninger med flere innedeler med en og samme utedel
● Prisvinnende design
● Perfekt for å bytte ut eldre modeller.

Varmepumper

Trenger du en ekspert på varmepumper?

Legg gjerne igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg snarlig.