Skip to content

På tide med NY varmepumpe?

Fujitsu varmepumper sin Extreme-serie er utviklet spesielt for det nordiske klimaet. Vi kommer hjem til deg og hjelper deg å finne den varmepumpemodellen som passer best til din bolig. 

Med Fujitsu varmepumper holder du varmen.

Extreme-serien

Fujitsu Extreme Comfort

Fujitsu Extreme Comfort

Utviklet for vårt nordiske klima og med høy varmekapasitet. Innedelen måler kun 268×840 mm, noe som ikke bare gjør den lett plassert i alle typer bomiljø, men også til den beste erstatningen for eldre varmepumper. 
Pris fra kr 19 900,-
* inkludert standard montering
Fujitsu Extreme Floor

Fujitsu Extreme Floor

Markedets beste gulvmodell og eneste med mulighet for integrert Wi-Fi. Modellen gir en stor luftstrøm som sprer varmen på en effektiv og stillegående måte. Den kan også integreres i vegg. 

Pris fra kr 23 900,-
* inkludert standard montering
Fujits Extreme PerformanceASYG09 14LZCA

Fujitsu Extreme Performance

Ekstrem ytelse og optimal energibesparelse, spesielt utviklet for det nordiske klimaet, som gjør den rå og overlegen i forhold til andre konkurrerende modeller. Mulighet for integrert Wi-Fi.

Pris fra kr 25 900,-
* inkludert standard montering

Befaring er viktig

Boliger er forskjellige, og det er flere faktorer som spiller inn på hvilken varmepumpemodell som gir best mulig effekt og komfort i ditt hjem.

Våre erfarne forhandlere vurderer varmepumpemodell i forhold til klima og boligtype. Vi tar høyde for boligens størrelse, form, vindusplassering og yttervegger. Dette for å finne varmepumpen som passer best for din bolig og dine ønsker.

Om du lurer på noe hjelper vi deg gjerne!

Ring oss på 73 20 07 00 eller send oss en epost til post@fjklima.no

— fra en av våre forhandlere

eller