Varmepumper – som tåler
det nordiske klimaet

Fujitsu General er verdensledende produsent av varmepumper, aircondition og klimaanlegg. Fujitsu General har løsninger og produkter som passer de fleste behov til alt fra private boliger, butikk, kontor, restauranter, skoler og institusjoner, butikker og restauranter, hotell til store høyhus.

Fujitsu varmepumper er spesielt designet for å håndtere det kalde nordiske klimaet. Modellene er bygget med spesialutviklede kuldebestandige komponenter som gjør at varmepumpene yter maksimalt under ekstreme forhold.

blank
blank

Fremtid

Fujitsu General leverer pålitelig teknologier som er godkjent i det europeiske markedet og følger de strenge reglene for miljøvern. Fujitsu General fortsetter å med å utvikle miljøvennlige produkter som ivaretar naturen og som vi kan være stolte av i fremtiden.

blank

Komfort

Fujitsu General har utviklet og kommersialisert flere teknologier som forplikter ekte komfort, Fujitsu fortsetter utvikle mulighetene for levere optimal komfort også i fremtiden.

blank

Kontroll

Ved å utnytte mulighetene med internett tilbyr Fujitsu General brukerne mulighet til å styre sine varmepumper og fra sine smarttelefoner fra hvor som helst. Fujitsu General samarbeider med eksterne partnere for utstrakt bruk av IoT og AI for å utvikle nye funksjoner og tjenester i arbeidet med å utvikle sikre og praktiske klimaanlegg.

blank

Design

Fujitsu General leverer et godt design på sine varmepumper og aircondition løsninger som passer til enhver type interiør. Flere av modellene har utmerkelser for godt design, på alt fra varmepumper til bolig til store anlegg for kontorer og større arealer.

blank
blank

Fujitsu General leverer de beste løsninger til alt fra privat til kommersielt bruk

Privat bruk

Fujitsu General leverer smarte varmepumpe- og aircondition systemer med et bredt utvalg av styringsmuligheter for komfortabel kontroll og enkel bruk for både leiligheter og eneboliger.

Kommersielt bruk

Fujitsu General leverer komfortable og økonomiske luftbehandling løsninger tilpasset små og mellomstore bygninger/arealer, med tilpasset forskjellig behov og bruk

Butikker restauranter

Perfekte klimaanlegg tilpasset bruk for leietaker, ut fra bruksformål og kundebesøk frekvens i butikker og restauranter med mange lyskilder og høy tetthet av kunder

Kontorer

Optimale klimaanlegg som tar hensyn til energisparing, gir lite støy, komfortabel og behagelig luftstrøm, og sentralisert kontroll for mindre kontorbygg med flere små rom.

Hoteller

Fujitsu General tilbyr perfekte totale klimaanlegg som tar hensyn til komfort, energisparing, ytre utseende, sikkerhet og enkel installasjon i hoteller.

Skoler og institusjoner

Med løsninger fra Fujitsu General får en optimalt antall innendørs enheter for mellomstore skoler og institusjoner. Tilpasningsmuligheter og krav til begrenset installasjonsområde er forbedret med et design som minimerer behovet for installasjon sarel. Hele bygninger kan dekke sitt behov med kun en utedel.

Store bygninger og høyhus

Fujitsu General leverer også enkle og modulbaserte VRF løsninger designet for å gi optimal effekt, komfort, tilpasset design, enkel installasjon og høy driftssikkerhet for større bygninger og høyhus

Trenger du en ekspert på varmepumper?

Legg gjerne igjen din kontaktinformasjon og vi tar kontakt med deg snarlig.