Artikler

Extreme varmepumpene er utviklet spesielt for Nordiske forhold, hva betyr det egentlig?

blank

Fujitsu har utviklet Extreme varmepumpe serien med tanke på det nordiske klimaet. Disse er spesialbygd for vårt norske klima, ikke bare tilpasset til det. Det betyr varmepumper som er skapt for ekstreme vintertemperaturer og som varmer når man virkelig trenger det.

Konstruksjonen av utedelene i denne serien viser at de har tatt skrittet fra å være tilpasset til spesialbygget. Alle utedelene i Fujitsu Extreme serien har store varmevekslere som hindrer ising, som har vært et problem hos varmepumper “tilpasset” norsk klima. Varmepumpene er bygd med komponenter som holder i kuldeperioder slik at du får behagelig varme selv ved -25ºC og -30ºC.

Fujitsu varrmepumper er en høyt anerkjent leverandør av klimaanlegg i mer enn 110 land verden rundt. Det jobbes konstant for å imøtekomme dagens og fremtidens krav fra markedet, med satsing på forskning, moderne teknologi, kvalitet og innovativt design. Energisparing, klimavennlig teknologi og resirkulerbare produkter er noen av faktorene som gjør Fujitsu varmepumper til en viktig ressurs for fremtiden. Fujtisu varmepumper Vi setter fokus på miljøet og gir deg en bedre og sunnere hverdag.